Δευτέρα 19 Μαΐου 2008

Independence Day


Καλή εβδομάδα να έχουμε όλοι μας!!!

Θα θυμάστε βέβαια την παιδική μας ηλικία και το πως περιμέναμε κάποια Σ/Κ που θα πηγαίναμε να μείνουμε στους κολλητούς/ές από το πρωί και θα κοιμόμασταν μαζί το βράδυ στο σπίτι τους.Εχθές λοιπόν ήταν η μεγάλη μέρα της ανεξαρτησίας γιά το μεγάλο μας βλαστάρι τον Θανάση.Από το πρωί βρισκόταν σε κατάσταση"συναγερμού" γιά την πολυπόθητη μέρα και νύχτα που θα περνούσε με τους τρεις κολλητούς του από το σχολείο.Η μέρα περιλάμβανε σινεμά,pizzaria,παιδότοπο,παγωτό και τέλος όλοι μαζί θα κοιμούνταν στο σπίτι του ενός.

Η χαρά και ο ενθουσιασμός του Θανάση μοιραία πέρασε και σε μας ,που λες και θα πηγαίναμε εμείς στους κολλητούς μας,τον ετοιμάζαμε όλο το πρωί.Εφυγε κατά τις 2μισι το μεσημέρι με ένα χαμόγελο που "δεν πληρώνεται" με όλο το χρυσάφι του κόσμου.

Το βράδυ που πέσαμε γιά ύπνο κοίταξα το άδειο(και τακτοποιημένο για μια φορά στα χρονικά ) δωμάτιό του,με έπιασε ένας "κόμπος" στο στομάχι.Κι άλλες φορές έχει λείψει,είτε στο παππού, είτε στον ξάδερφό του,αλλά χθες ήταν διαφορετικό.Ηταν με τους φίλους του!!!

Μου έλειψε πολύ χθες,αλλά από την άλλη μεριά χαιρόμουνα με τη χαρά του.Ζούσε το μεγάλο μας καμάρι τη δική του "Independence Day"!!!!!


Υ.Γ.:Μέχρι και ο Τεό,που άλλες φορές που φεύγει ο Θανάσης βράδια δεν τον πολυαναζητά,αυτή φορά ,λες και κατάλαβε τη διαφορετικότητα,τον αναζητούσε όλο το βράδυ και σήμερα το πρωί..."Θέλω το Θανάση μουυυυ"..."Που είναι ο Θανάσης μου?"

2 σχόλια:

athanasia είπε...

Όσο περισσότερες Independence Days έχει ο Θανάσης, τόσο πιό πολύ θα καταλαβαίνει και θ' αγαπά τον αδελφό του. :)

The Gasbird Familly είπε...

@ athanasia
Πολύ ορθά ομίλησες...αν και καθήμενη!!