Παρασκευή 16 Μαΐου 2008

Αθλοπαιδιές Τεό

Η χθεσινή ημέρα στο νηπιαγωγείο του Τεό περιελάμβανε εκδρομή στο Αθλητικό κέντρο του Αγίου Κοσμά.Πλην του λεωφορείου το οποίο αποτελεί ένα από τα φετίχ του Τεό (αν μπορούσε αυτό το παλληκάρι να κοιμάται και να ζει μέσα σε ένα λεωφορείο εν κινήσει θα ήτο τρισ ευτυχισμένο),πάει ο οδηγός και παρκάρει το εν λόγω όχημα δίπλα σε μιά μαρίνα με ιστιοφόρα.Και εκεί εκτυλίχθηκε ο δεύτερος "οργασμός " του Τεό!!!"Νικολλέτααα(συνοδός) τα ιθτιοφόραααααα!!!".Οπως καταλάβατε αποτελεί το έτερον φετίχ.Αφού το λεπόν(chic) κατάφερε και τον ξεκόλλησε από κει,πήγε όλη η τάξη προς εκτέλεσην αθλοπαιδιών.

Οι υπεύθυνοι του προγράμματος είπαν πως οι δασκάλες πρέπει να μείνουν εκτός χώρου και πως εκείνοι θα αναλάμβαναν τα παιδιά(περιττό να σας πω πόσο χάρηκαν οι δασκάλες που θα άπλωναν την αρίδα τους στον ήλιο και θα χάζευαν τις βάρκες).Μετά από εξηγήσεις της συνοδού του Τεό ως προς το θέμα του,την άφησαν να είναι μαζί του ,αλλιώς ο Τεό θα έκανε "έρευνα αγοράς"για ιστιοφόρα!!
Θα σταθώ σε δύο αθλήματα
1)Αγώνες με σάκκους(ξέρετε εκείνο το αγώνισμα που φοράς ένα σάκκο μέχρι τη μέση και χοροπηδάς ως νέος Buggs Bunny τρώγοντας αρκετές σαββούρδες).Ε είναι το μόνο άθλημα που δεν έλαβε μέρος ο Τεό,εκφράζοντας μάλιστα με "σαφέστατο τρόπο" την απέχθειά του...:"Οχι στη σακκούλαααα....όχι στη σακκούλααααα".

2)Περπάτημα σε ευθεία γραμμή ισορροπώντας στο κεφάλι κάποιο αντικείμενο.Και πως να εξηγήσεις τώρα στον Τεό πως πρέπει να έχει το κεφάλι ψηλά και να περπατάει ευθεία(και μένα να βάλεις κάποια στιγμή θ 'αρχίσω τα μπινελίκια).Και όμως εδώ φάνηκετο ΠΟΣΟ μεγάλης σημασίας είναι η παρουσία της συνοδού.Του λέει:"Θοδωρή ψηλά το κεφάλι και θα κοιτάς τα ιστιοφόρα!!!".Ε αυτό ήταν...καρφί στο στόχο ο Τεό!!!Επρεπε όμως και να γυρίσει προς τα πίσω και πίσω δεν υπήρχε κάτι το "ερεθιστικό".Και εκεί όμως η συνοδός βρήκε το ερέθισμα."Θοδωρή ψηλά το κεφάλι και πάμε προς τη Νίκη(η κορασίς αποτελεί ανεκπλήρωτο "ερωτικό" πόθο του τέκνου μας ένεκα του ιδίου ονόματος με την μανούλα αλλά και λόγω εμφάνισης).Και εκεί λοιπόν καρφί πάλι ο Τεό.

Απλά για την ιστορία να αναφέρω πως η ομάδα του Τεό(ΕΛΕΦΑΝΤΕΣ) υπερίσχυσε της αντιπάλου ομάδος (ΔΕΙΝΟΣΑΥΡΟΙ).
Συγγνώμη αν σας κούρασα...αλλά είμαι χαζομπαμπάς...γιατί να το κρύψωμεν άλλωστε!!!

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καλορίζικος! Καλορίζικος! Η επαινεθείσα συνοδός λίαν συγκινημένη υποβάλλει τα σέβη της. Φταστικέ εργοδότη, έχω επίσης να σου πω ότι σήμερα ο Τεό έκανε την πρώτη του κοπάνα μαζί μου στο Αvenue,όπου αγόρασε χαβανέζικη βερμούδα,έφαγε κέικ στην "κατεφέρια",πήγε θουπεμάκετ και χόρτασε πήδημα στο τραμπολίνο! :-)

The Gasbird Familly είπε...

Αγαπητή και "ανεπαρκής" συνοδέ του Τεό νιώθω βαθύτατα συγκινημένος,που ο υιός μου ακολουθεί τα χνάρια του πατρός(κοπάνες).Αν και δε μετράει ως αυτούσια κοπάνα διότι και η δασκάλα του στο Νηπιαγωγείο την κοπανησε προς γνωστή-άγνωστη κατεύθυνση.
Υ.Γ.:Επιφυλλάσομαι να γράψω επιχεσίδιο(chic!) post για τον"σταρχιδισμό"(chic-δις) κάποιων!!!

Maria είπε...

Τον ζηλευω τον Τεο , αυτη ειναι ζωη, να πηγαινεις βολτα για τσουβαλιασμα,να κανεις κοπανα με τη συνοδο σου,που ειναι και ....πολυ καλη, σε λιγο ο νεος θα ζητησει κινητο και αυτοκινητο.

The Gasbird Familly είπε...

Μαρία,όλως τυχαίως σήμερα το απόγευμα καθόταν στη θέση του οδηγού και ήταν όλο χαρά...(μήπως να ετοιμάζομαι γιά αμαξι?)

angela είπε...

Βλέπω πολλά κοινά στον Τεό σου και στον Νεκτάριό μου!!!
Φετίχ με το λεωφορείο(έχουμε κατέβει άπειρες φορές από το αυτοκίνητο του μπαμπά τον έχουμε χαιρετήσει ανυπόμονα και έχουμε επιβιβαστεί σε λεωφορείο με πολύ χαρά και δέος), τα ιστιοφόρα (όσο μεγαλύτερο τόσο το καλύτερο) αλλά εμείς έχουμε πρωτεύον κόλλημα με τις ρόδες γενικώς(αυτοκίνούμενο να ναι και ότι νάναι!)
Να τον χαίρεσε
Αγγελική

The Gasbird Familly είπε...

@ Αντζελα
Μήπως θα έπρεπε να ζητήσουμεμαζί δάνειο γιά αγορά αυτοκινούμενου μπας και πάρουμε καλύτερο επιτόκιο?...χαχαχα!!!Ομοίως να χαίρεσαι κι εσύ το παλληκαράκι σου