Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2009

Κάποιος να σε κοιτάει !


Έχω πάρει 15ήμερη άδεια για να οργανώσω τα θέματα συλλόγου σχολείου , αυτιστικοσυλλόγου , μελέτης των παιδιών στο σπίτι , ΥΠΕΠΘ - Παράλληλη στήριξη. Στο ενδιάμεσο όμως , φοράω γυαλιά, καπέλο , στολή παραλλαγής και κρύβομαι πίσω από τα δέντρα απέναντι από το σχολείο για να κόβω κίνηση σε διαλείμματα και ώρες γυμναστικής.

Ακούγεται λίγο ... ανώμαλο (ίσως και να είναι ) αλλά θέλω να δω με τα ίδια μου τα μάτια τη συμπεριφορά του Θοδωρή . Μακάρι να μπορούσα να ρίξω μια ματιά και στην τάξη αλλά είναι εσωτερική με τα παράθυρα στο πίσω κηπάκι που βλέπει στο μαντρότοιχο και δεν είμαστε για ταρζανιές!

Προς το παρόν , τα πρωτάκια στα διαλείμματα κινούνται περιορισμένα και όλα μαζί. Δεν έχουν αποκτήσει ακόμα οικειότητα με το χώρο ώστε να ξανοίγονται σε όλο το προαύλιο. Συνήθως παίζουν μπάλα οπότε , μέσα σ' όλους κι ο Θοδωρής προσπαθεί να την κλωτσήσει.

Στη γυμναστική έχουμε ένα θέμα με τα πουλιά που κάθονται στις κερκίδες και τα παγκάκια και τον αποσπούν τρελά!Εκεί που τα έχει βάλει σε μια σειρά ο γυμναστής , πετάει ένα κ...πουλο(!) και βλέπεις τον Τεό να φεύγει βολίδα.

Μου φαίνεται θα πάρω την καραμπίνα του παππού κι όπως είμαι μέσα στην παραλλαγή ... θα τα ρημάξω !

7 σχόλια:

houz είπε...

Αχ και να ήξερες πόσο σε νιώθω !!!!

Διαφορά είναι ότι σε εμάς η αίθουσα δυστυχώς είναι ορατή απο τον δρόμο με αποτέλεσμα να εισπράξουμε "κόκκινη" κάρτα απο πλευράς της διευθύντριας.

Μακάρι να μην χρειαζόταν όλη αυτή η συμπεριφορά...αλλά με το "φυσιολογικό" έχουμε πάρει διαζύγιο έτσι και αλλιώς χρόνια πριν.

Υπομονή, δύναμη, κουράγιο και ελπίζουμε και κατανόηση απο πλευράς των λοιπών εμπλεκομένων πλευρών.

Μαριλένα είπε...

Τι ποστ, τι φωτο, τι μανούλα! :-) Όλα θα πάνε μια χαρά!
houz: για κάποιο ακατανόητο λόγο εσάς σκέφτηκα μόλις άκουσα την ιστορία, κύριος οίδε γιατί..

The Gasbird Familly είπε...

houz
Πω πω!Μεγάλη πρόκληση να μπορείς να δεις μέσα στην τάξη! Θα είχα πιάσει κολλητιλίκια με τον απέναντι, θα είχα στήσει τηλεσκόπια ,ευρυγώνιους και δε ξέρω τι άλλους φακούς και θα κατασκήνωνα!
Τώρα έχω τη θείτσα που της τσουρομαδάω το δέντρο κάθε μέρα:
-Πάλι εδώ είστε?Καλέ πως κάνετε έτσι!Όπως όλα τα πρωτάκια ,καλά θα πάει!
-(αμ που δεν είναι όπως όλα!)
Πολλές ευχές κι από μας , τα καλύτερα για το παιδί!
Μαριλένα,
Καλή αρχή foul time και για σας!

MiKy είπε...

"σώπασε δάσκαλε ν'ακούσουμε το πουλί" .. το θυμάστε ? απο την αναφορά στο γκρέκο στα σχολικα αναγνώσματα; το θέμα με τα πουλια ειναι δυσεπίλυτο , χρονια τώρα !

Μαμα, πρόσεχε μη σε πάρει χαμπάρι ο Τεο και οι συμμαθητές.ελπίζω να φοράς καπέλο που δεν το ξέρει:-)
χαλας το πειραμα αμα μπλέκεσαι σ αυτο με την παρατήρηση.

houz : στο σχολειο της κορης μας εχουν βάλει πινακίδες "παρακαλούνται οι γονείς να μη κυκλοφορουν στους διαδρομους την ωρα του μαθηματος"

Καλή χρονιά σε όλους.!

The Gasbird Familly είπε...

Μην ακούω για πουλιά , ΜΗΝ ΑΚΟΥΩ ΓΙΑ ΠΟΥΛΙΑ!!!
Ποιός κυκλοφορεί στους διαδρόμους? Εγώ στη κλειδαρότρυπα της τάξης του παιδιού θα κάτσω ήσυχα και αθόρυβα!
"Ενοχλώ , δεν ενοχλώ !" που έλεγε και ο Παπαγιαννόπουλος!

Ιωάννα είπε...

Αχ, και εγώ θέλω να κατασκοπεύσω. Σήμερα τον πήρε το μάτι μου να κάθεται δίπλα σε ένα πηγαδάκι παιδιών. Και μαζί τους και μόνος. Βουβός παρατηρητής! Είναι, άραγε, έτσι μόνο το πρωί που είναι ακόμη νυσταγμένος ή όλη τη μέρα;
Να βάλω λες, καπαρντίνα, καβουράκι, γυαλιά και με μια εφημερίδα υπό μάλης να πάω κατά κει;
Τί ώρα βγαίνουν διάλειμμα, είπες;

The Gasbird Familly είπε...

Tι να σου πω? Απέναντι από το δικό μας νηπιαγωγείο είναι το περίπτερο.Ε πέρσυ, τις πρώτες μέρες είχα χωθεί μέσα με την περιπτερού!!!
Παράνοια!!!