Πέμπτη, 24 Σεπτεμβρίου 2009

Κάτι θέλει να μας πει ;


Εκτός από συνεργάσιμη δασκάλα , μας έκατσε φέτος και φουρνιά συμμαθητών που χαζά δεν είναι αλλά δεν τα λες και σαΐνια!(-Πόσο χαιρέκακη μπορείς να γίνεις ?

-Πάρα πολύ , απαντώ γιατί αυτιστικομάνα είμαι και το συμφέρον του παιδιού μου θα κοιτάξω!)Προσπαθεί η χριστιανή , ιδρώνει , ξεφυσά αλλά τα αστροπελέκια ... τίποτα. Ο "μονόφθαλμος " Θοδωρής λοιπόν βασιλεύει μεταξύ των τυφλών. Στην προσπάθεια της η δασκάλα να βοηθήσει τα παιδιά , τους πλαστικοποίησε τα γράμματα των πρώτων λέξεων του βιβλίου (παπί - πίτα - πατάτα ) ώστε να κάνουν συλλαβούλες και μετά να σχηματίσουν και τις λέξεις. Τα λένε , τα ξαναματαλένε , σηκώνει η δασκάλα τον "μονόφθαλμο" να συνθέσει μία λέξη με 4 γράμματα και γίνεται η ανατροπή:π ί π αΑποτέλεσμα : δασκάλα και συνοδός βάζουν τα γέλια,

τα παιδιά απορούν "κυρία , αυτό δεν το είπαμε !",

ο Θοδωρής επίσης "τι έγινε τώρα , αφού 4 γράμματα είπε"

Για να είμαι δίκαιη , τα παιδάκια είναι μια χαρά , ήσυχα και καλόβολα. Είναι στην αρχή , στην προσαρμογή και σε λίγο καιρό ο γιος μου θα φάει τη σκόνη τους . Για όσο όμως θα συμβαίνει το αντίστροφο , ρε γμτ , θα καμαρώνω!

8 σχόλια:

Maria-Maria είπε...

Απλα το βιβλιο της πρωτης ξεκιναει απαραδεκτα (κατα τη γνωμη μου) , τα περισσοτερα ετσι ειναι στην αρχη, εσυ ομως γιατι αγχωνεσαι πριν την ωρα σου?

Μαριλένα είπε...

ΈΕΕεεεεετσι-συνοδευόμενο από χειρονομία που δεν αρμόζει σε αυτιστικομάνα, ούτε καν μάνα ίσως, αλλά έεεεετσι!

mamma είπε...

Απίθανη σκηνή! Ακόμα γελάω:)

athanasia είπε...

Κυρία, λάθος - αλλά μου αρέσει ο τρόπος που σκέφτεστε... [ελπίζω να ξέρεις το ανέκδοτο) :)

The Gasbird Familly είπε...

ΜΑΡΙΑ
συμφωνώ για το βιβλίο και δεν αγχώνομαι καθόλου.Το άγχος μου ήταν η δασκάλα.Αφού είναι συνεργάσιμη και με κατανόηση , το παιδί θα πάει καλά!

The Gasbird Familly είπε...

ΜΑΡΙΛΕΝΑ
Δε μας διευκρίνισε μόνο, άν ήταν μια φιλοσοφική , υπαρξιακή θεώρηση των πραγμάτων (τι είναι η ζωή ? μια π...!)ή αν ήταν ένα σχόλιο της στιγμής( τι π... ακούω τόση ώρα!)
ΜΑΜΜΑ
Ηταν το ανέκδοτο της ημέρας!
ΑΘΑΝΑΣΙΑ
Κι εμένα μ'αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι χαχαχαχα!!!

Ιωάννα είπε...

Εύχομαι να έχεις πολλές τέτοιες ευκαιρίες να καμαρώνεις. Ο Παναγ. έτσι όπως προφέρει τη λέξη βρωμιά, ακούγεται σαν @ουνιά...οπότε τι να πω και γω στη δασκάλα.

Σοφία είπε...

Χαχαχα άψογος ο Θοδωρής! Τι να θέλει να μας (σας) πει άραγε;;;