Τρίτη 27 Ιανουαρίου 2009

Σςςς...ο Υπουργός ενημερώνεται!




Αυτή είναι η μόνιμη ατάκα των τελευταίων ημερών στο ΥΠΕΠΘ.Όλοι οι προηγούμενοι σύμβουλοι ,προ'ι'στάμενοι ,διευθυντάδες και χαρτογιακάδες έχουν πάρει την άγουσα προς τ'αποδυτήρια και ουδείς γνωρίζει ποιοι θα αναλάβουν τα νέα πόστα.Νέο αίμα,νέο ύφος ,νέο ήθος (σαράντα άτομα κουστωδία έφερε το παλικάρι από το Υπ.Τουρισμού!!!)

Και η αλήθεια είναι ότι έχει πολλά ν'αντιμετωπίσει:νομοσχέδιο Τριτοβάθμιας εκ/σης ,εισαγωγικές εξετάσεις ,φοιτητικό κίνημα κλπ.κλπ.Αυτά είναι άμεσα και καυτά, ενώ η ειδική αγωγή δρομολογήθηκε.Ψηφίστηκε ο νόμος και όλα μια χαρά.

-Μήνυση , ποια μήνυση?Στείλατε εξώδικο σε μας?Δε γνωρίζω κάτι,θα περιμένετε μέχρι να ενημερωθούμε.

-Μα...

-Δεν έχει μα και μου.Εμείς τώρα ήρθαμε,τώρα αναλαμβάνουμε, ουδεμία ευθύνη φέρουμε για τα πεπραγμένα των" άλλων"!

(αυτό, που "μηδενίζει " το κοντέρ κάθε φορά που έρχεται ο νέος, μου τσακίζει το νευρικό σύστημα!!!)

Και μένω εγώ με την αγωγή κατά του ΥΠΕΠΘ στο χέρι χωρίς να ξέρω αν πρέπει να την καταθέσω κατά των πρώην,των νυν ή.... των επόμενων!(έρχονται κι εκλογές, μη ξεχνιόμαστε)

-Κυρία μου , μη φωνάζετε.Περιμένετε ν'αναλάβουν οι αρμόδιοι τις νέες θέσεις τους και ξανασυζητάμε σε κανά μήνα περίπου!Είπαμε ..ο Υπουργός κοιμ..εεε..ενημερώνεται!!!

ΥΓ.Το τραγουδάκι αφιερώνεται με αγάπη στα παλικάρια που....ενημερώνονται!
"Μη σας λέωωω μηηη μιλάτεεε...το Υπουργείοοο μουυυ κοιμάταιιιι...."

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

...ποσο σε νιωθω......Απο τα υπουργεια που δεν θα επρεπε να αλλαζουν υπουργο ειναι αυτο της Παιδειας και των εξωτερικων.

Αλλα ποιος ακουει????.....

ο δυσλεξικός δάσκαλος είπε...

Ενημερώνεται... Και μέχρι να ενημερωθεί και να αρχίσει να παίρνει πρέφα τι γίνεται εκεί μέσα θα τον αλλάξουν, θα φερουν κι άλλον και πάλι φτου κι από την αρχή!!!

The Gasbird Familly είπε...

" Μπουρλότοοοο "
Σαπφώ Νοταρά