Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου 2009

" Ήρθε το μαύρο !!! "

Μεγάλη φωνή ανέκραξε το μικρό τέκνο μόλις είδε το αυτοκίνητο φτιαγμένο , γυαλισμένο , πεντακάθαρο να μπαίνει στην πυλωτή.Μετά από τριάντα σχεδόν μέρες , έχουμε πάλι αυτοκίνητο!Είναι απίστευτο πως αυτή η στραπατσαρισμένη μάζα που είδαμε για τελευταία φορά να έχει γίνει πάλι το σούπερ-ντούπερ "μαύροοοο"!

(ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΗ :Ο Τεό δε χρησιμοποιεί τη λέξη αυτοκίνητο αλλά το προσδιορίζει βάση χρώματος (το άσπρο , το γκρί ,το κόκκινο κλπ.)Όταν δε ,είναι του ίδιου χρώματος ονοματίζει τον ιδιοκτήτη(το μπλε του παππού Θανάση και το μπλε του παππού Θοδωρή )Αν δε γνωρίζει τον ιδιοκτήτη ,κάνει χρήση μεγέθους(μεγάλο- μικρό)ή αν δε βρίσκει κάτι χτυπητό λέει απλά " το άλλο μπλε".)

Αφού λοιπόν έκανε τη γύρα και ενέκρινε το αποτέλεσμα των εργασιών,θρονιάστηκε στη θέση του και δήλωσε :

-" Θέλω βόλτα με το μαύρο μου!"

Ο μεγάλος , ενθουσιασμένος μεν πιο συνειδητοποιημένος δε ,άρχισε να θωπεύει με τις παλάμες του σε κάθε σημείο που είχε χτυπηθεί το αμάξι,μέσα κι έξω!Και πάνω στη ψηλάφηση πετάει το αμίμητο:

-Δεν άλλαξε τα λάστιχα!

-Μα δε χρειάστηκε να αλλαχθούν!

-Αφού σκίστηκαν!

-Δε σκίστηκαν.Ξεφούσκωσαν γιατί βγήκαν απο τις ζάντες .

Με τα πολλά ,πίστηκε ο εμπειρογνώμονας και έδωσε το πράσινο φως της επιβίβασης!

Όλοι μπήκαν ,η μανούλα ΔΕΝ μπήκε!Ο Κίτσος είπε κάτι για κότες και άλλα πουλερικά,εγώ μίλησα για "μετατραυματικό σοκ" πάντως στη βόλτα με το μαύρο δεν πήγα.Θα μπω και όσο πιο γρήγορα τόσο καλύτερα αλλά προς το παρόν ...κρατιέμαι!

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Εύχομαι άλλο κακό να μη σας βρει και να 'ναι καλοτάξιδο το μαύρο σας.

Χριστίνα

Μαριλένα είπε...

Καλοτάξιδο (εκ νέου) κ ασφαλές! Επίσης μας χρωστάτε την πρώτη σας εκδρομή!

mamma είπε...

Καλοτάξιδο το μαύρο σας και πολλές και καλές βόλτες σας εύχομαι.
:)

Ανώνυμος είπε...

Απο εδω και περα , μονο ευχαριστα νεα να διαβαζουμε

Σοφία είπε...

Καλοτάξιδο εύχομαι και να μπεις σύντομα. Να σκέφτεσαι πως το μαύρο σας προστάτευσε, που σημαίνει ότι έχει καλό κάρμα. Αν χρειαστεί, που ελπίζω να μην, θα σας προστατεύσει και στο μέλλον. Μην το φοβάσαι :-)

The Gasbird Familly είπε...

Μπήκα ,μπήκα!!!
Ευχαριστούμε για τις ευχές,από το στόμα σας και σε όποιου ακούει ,το αυτί!Φυσικά και θ'αρχίσουμε τις βόλτες(κι αυτές που χρωστάμε και καινούργιες!)

athanasia είπε...

Πολλές ωραίες και ασφαλείς βόλτες! :)