Κυριακή 21 Ιουνίου 2009

Σε κατάσταση ... αποχαύνωσης !


Με τη λήξη της σχολικής χρονιάς σταμάτησαν και τα διάφορα εξωσχολικά τρεχάματα για μεγάλο και μικρό. Από μία κατάσταση εγρήγορσης , άγχους και πίεσης να προλάβουμε να αφήσουμε τον ένα για να μαζέψουμε τον άλλο ξαφνικά όλα τελείωσαν και βρεθήκαμε να κοιταζόμαστε περίεργα :



- Τι ; Τέλος ;

- Ναι , τέλος !

- Δηλαδή δεν .... ;

- Όχι λέμε , δεν ... !



Και εκεί ήρθαμε και σοριαστήκαμε αμφότεροι !!!

Από τότε κινούμαστε με ρυθμούς " τα ζαμ' αργά ". Ο μεγάλος έχει σαπίσει στην τηλεόραση , στον κήπο και στους γείτονες ( όχι απαραίτητα με αυτή τη σειρά ) και ο μικρός κάνει μόνο 2,5 ώρες καθημερινό πρωινό πρόγραμμα ,κυρίως εξωτερικό (σουπερμάρκετ , αγορά , καφετέρια, παιδική χαρά ) και χαλαρή επανάληψη των πεπραγμένων της χρονιάς . Όλα αυτά μέχρι τέλος Ιουνίου διότι από αρχές του επόμενου , το πλοίο θα σαλπάρει με τέκνα και ζεύγος παππού - γιαγιάς για την πανέμορφη Άνδρο (χειροκρότημα !) και αργότερα (αρκετά ελπίζω ) θα κατέβουμε κι εμείς.



ΥΓ. Η πληροφορία που θέλει το ζεύγος παππού - γιαγιάς να ντοπάρονται συστηματικά εδώ και δύο μήνες με αναβολικά για ελέφαντες , ελέγχεται ως απολύτως ακριβής! Στη φωτογραφία διακρίνετε την ημερήσια δοσολογία.

4 σχόλια:

mamma είπε...

Άντε βρε! καλή ξεκούραση.

Ιωάννα είπε...

Πολύ δελεαστικό και το ντοπάρισμα των παππούδων (πες συνταγή, γιατί ξαφνικά νιώθω μια δίψα από έντονο σύνδρομο αποστέρησης) και το σενάριο παιδιά και παππούδες μαζί για διακοπές και το ζεύγος μόνο του. Πολύ δελεαστικό σου λέω. Μακάρι να το τολμούσα, αλλά τους δικούς μας παππούδες τους βλέπουμε μία φορά το χρόνο, και δεν ξέρω πως θα αντιδράσουν τα μικρά. Μάλλον σαν σε εγκατάλειψη σε αγνώστους θα το έβλεπαν, τουλάχιστον τη πρώτη μέρα.

Maria-Maria είπε...

εγω παλι που εχω να μεινω χωρις παιδια καπου 6 χρονια(εστω και για μια μερα) το μονο που μπορω να πω ειναι οτι ζηλευω.

..Επισης και για τον κηπο του σπιτιου σας ζηλευω....
φιλακια

The Gasbird Familly είπε...

mamma

Κάτσε πρώτα ,με το καλό να τα μπαρκάρουμε και μετά οι ευχές!( μάνα ,σου λέει !)

Ιωάννα

Μη φαντάζεσαι , πέρσι το πρωτοδοκιμάσαμε που δεν είχα άδεια και τους ρίξαμε στο φιλότιμο (τα καημένα που δε θα κάνουν ούτε ένα μπάνιο στη θάλασσα , νά'χουμε σπίτι πάνω στο κύμα και αυτά να ξεροψήνονται εδώ ...και τέτοια ψευτοκακόμοιρα)αλλιώς ..... άστα ..πίκρα μεγάλη!!!!

Μαρία ,

Εσύ τουλάχιστον τους έχει μακριά , το έχεις πάρει απόφαση και πορεύεσαι.Εμείς που τους έχουμε μες στα πόδια μας και τρώμε πόρτα καθε λίγο και λιγάκι ,τι να λέμε!
Για τον κήπο καλά κάνεις και ζηλεύεις, είναι τρελή εκτόνωση αρκεί μετά να μπαίνουν στον κλίβανο!