Παρασκευή 26 Ιουνίου 2009

" Lift me up "





Ήταν μία περίοδος που ήμουν πολύ χάλια , σωματικά και ψυχολογικά. Τίποτα δε με ευχαριστούσε , καμία ιδέα ή ενέργεια δε με ανέβαζε , πεσιμισμός στο μέγιστο βαθμό. Κι έρχεται από το πουθενά ο Moby με το συγκεκριμένο τραγούδι , μου κάνει ένα κλικ και αρχίζω να το ακούω συνέχεια ξανά και ξανά. Στο κινητό , στο mp3 , στο αυτοκίνητο ,στο σπίτι με ένταση πολλών ντεσιμπέλ σαν αντιβίωση ανά ώρες πριν και μετά από κάθε γεύμα!
Είναι απίστευτο να μη μπορούν να βοηθήσουν οι άνθρωποι που σε νοιάζονται , που έχεις εμπιστοσύνη στη γνώμη τους , στη συμβουλή τους κι ένα άκουσμα από το πουθενά , μία μ...κία στην ουσία , να αρχίσει να σε βγάζει από όλο αυτό το χάλι που βουλιάζεις!
Ο Μoby θα είναι αύριο για μία ακόμα φορά στην Αθήνα ( TERRA VIBE - Μαλακάσα ) στα πλαίσια του rockwave festival 2009. Πρόκειται για έναν εξαιρετικά ευφυή καλλιτέχνη της εναλλακτικής ποπ και ροκ σκηνής , ΠΟΛΎ ιδιόρρυθμο (βρε λες ;) και αγαπητό στο ελληνικό κοινό.
Θα κάνουμε τη βόλτα μας γιατί του τύπου του οφείλω ένα " ευχαριστώ " κι ας μη το ξέρει.

ΥΓ. Μετά τον Μoby βγαίνουν οι Placebo ( άαααλλα καλά παιδιά κι αυτά!!)Γενικά θα έχει ενδιαφέρουσες παρουσίες του σήμερα και του χθες . Συστήνω προσέλευση νωρίς γιατί θέλει πολύ περπάτημα μέχρι το χώρο των συναυλιών , είναι τετραήμερο οπότε θα έχει κόσμο που θα κατασκηνώσει εκεί (χωρίς πλάκα ) και φυσικά μιλάμε για τεράστια έκταση στη μέση του πουθενά!!!

4 σχόλια:

Μαριλένα είπε...

Εμένα πάλι του Moby μ' αρέσει πάρα πολύ αυτό, άρα είμαι ένα βήμα πίσω από ΄σας. και των Placebo αυτό :-).

The Gasbird Familly είπε...

Φιλενάδα , μπράβο σου !Δε μιλάς τόσο καιρό να το κανονίζαμε παρέα για αύριο!Δες MOBY- Whispering wind! Άλλο πράμα σου λέω !!!
Χτύπα κι ένα PLACEBO - Special needs !Αυτοί αν δε το παραξυλώσουν με "ουσίες κι οινοπνεύματα " θα δώσουν ρέστα!
ΥΓ.Δε μπορώ να βάλω τα links!!!

emma είπε...

Να περασετε καλα!!

The Gasbird Familly είπε...

Λοιπόν ο Μoby ήταν ΑΠΑΙΧΤΟΣ ,όσο χαλαρωτικός είναι στα cd , τόσο ξεσηκωτικός είναι live!
Oι Placebo ήταν αδικαιολόγητα στεγνοί και βαρετοί , ήρθαν για ξεπέτα και αυτό φάνηκε! ΟΥΥΥΥ!