Παρασκευή 29 Μαΐου 2009

Έκτακτο ανακοινωθέν





Όσοι ήταν μέσα , το έζησαν!Οι υπόλοιποι προσπαθήστε να φανταστείτε πως είναι να σε διαπερνά " εναλλασσόμενο και συνεχές ρεύμα " ταυτόχρονα!



3 σχόλια:

Maria-Maria είπε...

ηταν και ο αντρας μου εκει χθες( αυτο ελειπε να μην πηγαινε) και μου ειπε οτι η ακουστικη δεν ηταν καλη , εχανε το σταδιο σε αυτο.

(οσο για μενα ....μακρια απο τοσο σκληρη μουσικη)

Ιωάννα είπε...

Δεν έχω ιδέα γιατί μιλάτε, πριν διαβάσω το σχόλιο της Μαρίας είχα την εντύπωση οτι αναφερόσουν σε αναπαράσταση αισθητηριακών εμπειριών του ατόμου με αυτισμό, με στροβοσκοπικό μηχανισμό που χρησιμοποιούν στο εξωτερικό, ώστε οι μαθητές και οι γονείς τους να κατανοήσουν και να δικαιολόγήσουν τη συμπεριφορά και την αντίδραση του αυτιστικού συμμαθητή.
Για συναυλία πρόκειται; Είμαι εντελώς αδαής.

The Gasbird Familly είπε...

ΜΑΡΙΑ
Ήμασταν αρένα (κέντρο δεξιά περίπου).Τα ντεσιμπέλ τα νιώσαμε!Οι κερκίδες μπορεί να είχαν απώλειες αλλά από ένα σημείο και μετά δεν καταλάβαινες τίποτα,γινόσουν ένα με τον ήχο.Βέβαια σήμερα είμαστε για τα μπάζα!Πονάει όλο το κορμί, τα αυτιά βουίζουν ,ο λαιμός κλειστός,χάλια μαύρα!Που πας ρε Καραμήτρο!!!!Είπαμε να βγάλουμε τους δαίμονες από μέσα μας!HELL'S BELLS!!

ΙΩΑΝΝΑ
Εμείς είμαστε φανατικά υπέρ των βαρέων μετάλλων (heavy metal )Όσο για την αισθητηριακή ολοκλήρωση νομίζω ότι μετά από μια τέτοια συναυλία ο αυτιστικός ή που θα έχει ξεμπερδέψει ή που θα έχει αυτοκτονήσει.