Κυριακή 17 Μαΐου 2009

Απολογισμός

Με το προηγούμενο ποστ , άνοιξα τους ασκούς του Αιόλου! Το γεγονός είναι ότι το μεγαλύτερο μέρος αυτού του διαλόγου εξελίχθηκε στα προσωπικά mails και σε τηλεφωνικές συνδιαλέξεις.
Το ότι ακούστηκαν διαφορετικές απόψεις και δόθηκαν διαφορετικές διαστάσεις στα επί μέρους θέματα , προσωπικά μου άρεσε πολύ ! Γιατί όχι μόνο ακούστηκαν πράγματα που αρκετοί δε γνώριζαν αλλά και οι τοποθετήσεις ένθεν κι ένθεν έδωσαν την ευκαιρία σε όλους μας να δούμε με άλλο μάτι κάποιες καταστάσεις . H πόλωση άλλωστε ποτέ δεν έχει αποτέλεσμα.
Αυτό που θα καταγγείλω ( δεν το εννοώ τόσο βαρύ όσο ακούγεται ) όμως είναι ότι πολύς κόσμος τελικά παρακολουθεί τα blogs , έχει άποψη κι επιχειρήματα ΑΛΛΆ δε βγαίνει να τα καταγράψει δημόσια !( ξέρετε εσείς ποιοι είστε !!!) Είμαστε πολλοί και καλό είναι να φαινόμαστε κιόλας .Όλοι , αυτή τη ριμάδα τη συσπείρωση ζητάμε .Μήπως η μπλογκόσφαιρα μπορεί να λειτουργήσει επ' αυτού καλύτερα κι αποδοτικότερα ;

8 σχόλια:

Maria-Maria είπε...

..........κι εμενα που εκανα τη ρημαδοερωτηση , με αφηνετε εκτος πραγματων εεεεε , κακο αυτο, αλλα ξερω πολυ καλα οτι αυτα που λεγονται , πολοι τα πιστευουν και δεν εχοθν το κουραγιο να τα πουν δημοσια(συμφωνω).

και στην ερωτηση μου "με τι ασχολουνται αληθεια οι συλλογοι) , η απαντηση παραμενει η ιδια. αντε μηπως τελικα δουμε φως στο τουνελ.......

Maria-Maria είπε...

πολοι= πολλοι

MiKy είπε...

εγω προσπαθω να βγαλω ακρη.
Δεν εχω καμμια σχεση με κανενα συλλογο.φαίνεται ότι κάτι πρεπει να γίνει συλλογικά.. αλλα...
ακομη και στις ομάδες γονέων που κάναμε στο κεκυκαμεα δεν έχουμε χρόνο να βρεθούμε πια, εξαντλημένοι ο καθένας ατο δικό του μαραθώνιο.
πολλά απο αυτα που ακούστηκαν δεν τα ήξερα, πολλα δε θέλω να τα πιστέψω.

Ιωάννα είπε...

Τον προηγούμενο χρόνο γράφτηκα στην ΕΕΠΑΑ με μόνη φιλοδοξία να έχω μια ενημέρωση για τυχόν συγκεντρώσεις, συνελεύσεις γονέων για κανένα σεμινάριο ή ότι άλλο μας αφορά. Ποτέ δεν έλαβα ούτε επιστολή (θα ήταν πολύ), μα ούτε και ένα mail. Το να μπαίνω στη σελίδα του συλλόγου για να ενημερωθώ (και σιγά κάθε πότε την ενημερώνουν;)το έκανα και χωρίς να είμαι στο σύλλογο.

athanasia είπε...

Το βρήκα χρήσιμο που "άνοιξες τους ασκούς του Αιόλου". Όσο περισσότερο συζητιούνται τα πράγματα, τόσο το καλύτερο για όλους. :)

emma είπε...

Εγω νομιζα με τα βλογς οτι πολλες φορες μιλαμε μονο στους πιστους -
εννοω preaching to the converted, (ορθογραφια χαλια)
Ειναι πολυ καλο που διαβαζουν και αλλοι, ακομα αν δεν γραφουν. Και εγω δισταζα να γραφω, αλλα καποια στιγμη ειχα την αναγκη να μιλησω και ξεπερασα τη "ντροπαλοσυνη". Ελπιζω και νομιζω και αλλοι θα συμμετεχουν στης συζητησεις

The Gasbird Familly είπε...

Ούτε κι εγώ φανταζόμουν πόσοι παρακολουθούν ( όχι μόνο το δικό μου αλλά όλης της παρέας )μέχρι που το θέμα πόνεσε.Ελπίζω σιγά - σιγά να αρχίζουν να δίνουν στίγμα γιατί απ' ότι κατάλαβα έχουν ποιότητα σκέψης και λόγου , άρα τους θέλουμε !!!(καλοπιάνω εγώ τώρα )

The Gasbird Familly είπε...

Μη με πείτε προβοκατόρισσα αλλά ...τα τραβάει ο οργανισμός τους!Έμαθα από γονείς που είχαν πάει στην AUTONOMIA-EXPO και στην εκεί ομιλία των ,προέδρου και αντιπροέδρου των Ενηλίκων αυτιστικών - ASperger , ότι έκανε εμφάνιση με επιθετικό και προσβλητικό χαρακτήρα ο επίτιμος της ΕΕΠΑΑ (προσοχή , όχι ο πρόεδρος !)με μικρή ομάδα υποστηρικτών.Αφού λέει, στόλισε κανονικά τους παριστάμενους , τά 'χωσε και στους διοργανωτές που αφήνουν εκτός , τους πραγματικά αρμόδιους και στηρίζουν τους ψευτοαυτιστικούς!
Δε θα σχολιάσω το σωστό ή λάθος της τοποθέτησης.Εκεί που δίνω κόκκινη κάρτα είναι στον τρόπο διαχείρισης της κατάστασης και στην αμαύρωση (για άλλη μια φορά )της εικόνας της εταιρείας.