Κυριακή 3 Μαΐου 2009

Το αγόρι του Μάη




Το αγόρι του Μάη ( βλέπε Τεό ) δεν ενθουσιάζεται τόσο απ' τη χλωρίδα όσο από την πανίδα , αυτή την περίοδο . Κι εξηγώ : προτιμάει τα λουλουδάκια που ζουζουνίζουν μελισσούλες γύρω τους διότι έχει πιο πολλή πλάκα να κυνηγάς τη μέλισσα που πετάει γύρω-γύρω παρά να κοιτάς τα άνθη και να μη σ' αφήνουν να τα τσουρομαδήσεις κιόλας!!! Αφού λοιπόν γλύτωσε απ' τη Μάγια και την παρέα της , μαντρώθηκε τάχιστα και το θέμα Μάης - λουλούδια - στεφάνια - φύση , έκλεισε μέχρι του χρόνου!
Καλό μήνα σε όλους!

11 σχόλια:

ΝΑΪΑΔΑ είπε...

φτου φτου φτου!!!
μα τι παιδι ειναι αυτο...!
φατσα Τεικη μοναδικη!!!

φυσικα και θα προτιμαει τα λουλουδακια με τις μελισουλες...

μη σε νοιαζει καμαρι μου οταν θα παρεις την κορη μου θα σε αφησω να τσουρομαδισεις ολο τον κηπο να βγαλεις το αχτι σου!!!

συγνωμη κιολας συμπεθερα αλλα αδυναμιες ειναι αυτες...

νεραιδενια φιλακια!!!

Ανώνυμος είπε...

Ωραία φάτσα ο δικός σας.

Αντε και του χρόνου ακόμα καλύτερα.

Χρήστος Ρεγγούζας

MiKy είπε...

Καλό Μηνα!
ο καθένας χαίρεται ενα κομμάτι της φύσης, όποιο του κάνει κλικ.Δικαίωμα του ΤΕΟ λοιπόν οι μελισσούλες! γιατι το μαζέψατε το παιδι;
ΥΓ υπάρχει ενα πολύ μελοσσοειδές και ασφαλές έντομο που λέγεται "ο ψιν της συκος", και αυτη την εποχή τριγυρνα στις συκιές. είναι σα μεγάλη σφήκα, αλλα ΔΕ ΤΣΙΜΠΑΕΙ. Με κάθε επιφύλαξη βεβαια, προτείνω να βρείτε ασφαλή προς παρατήρηση εντομάκια!!!

Σοφία είπε...

Κι εμένα μου αρέσουν τα ζουζουνάκια μέσα στα λουλούδια :-)

Καλό μήνα!

Ιωάννα είπε...

Το πρώτο που διάβασα για τον αυτισμό, όταν για πρωτη φορά ήρθα αντιμέτωπη μαζί του, ήταν ότι, συνήθως τα αυτιστικά παιδιά είναι από όμορφα έως υπερβολικά όμορφα. Ίσως γι αυτό να τα κλέβουν οι νεράιδες, (συμφωνείς Ναιάδα;) ο δικός σας είναι πανέμορφος (και ο δικός μου και ο δικός μου), να σας ζήσει και να τον δείτε να ξεπερνάει θριαμβευτικά κάθε του δυσκολία!

Σχετικά με τα ζουζούνια, θυμήθηκα ότι κάτι αιώνες πριν, όταν ακόμη πήγαινα Δημοτικό, κάθε τέτοια εποχή όλα τα παιδάκια κυκλοφορούσαν με μια χρυσόμυγα να ίπταται τριγύρω τους. Τις είχαν μαζέψει από τις τριανταφυλιές και τους είχαν δέσει στο πόδι μια κλωστή και έτσι τις κράταγαν αιχμάλωτες. Τις άφηναν ελεύθερες κατά την διάρκεια του μαθήματος με σκοπό να εκνευρίσουν τον δάσκαλο. Το ίδιο γινόταν και με τα τζιτζίκια. Ναι, ήμασταν σκληρά παιδιά. :-(

ΝΑΪΑΔΑ είπε...

ιωαννα μου οταν πρωτη φορα πριν κανα 2 χρονια μου ειπε ο κιτσος οτι ο μικρος τους ειναι αυτιστικος η απαντηση μου ηταν..."α ωστε εχετε ενα αγγελουδι μεσα στο σπιτι σας"...

πιστευω οτι αυτα τα παιδια εχουν τετοια λαμψη μεσα τους και κινουντε καθαρα απο αγαπη που δεν θα μπορουσε παρα να ηταν πανεμορφα...
να φανταστεις τον Τεο τον ηξερα μονο απο φωτογραφιες και τον ερωτευτηκα...οταν τον ειδα και απο κοντα τον κυνηγουσα για φιλακια και αγκαλιτσες αλλα του ειχε κολησει το "δεν θελωωωωω" οποτε τι να κανω...;μονο μεσα στο αμαξι μου καθοταν...θοδωρη να σου δωσω ενα φιλακι...;ναι...θοδωρη να σου κανω αγκαλιτσα...;ναι...
σε ελευθερο πεδιο δεν...

οποτε ιωαννα μου συμφωνω και με το παραπανω σε αυτο που εγραψες...
ααα και ερχομαι και στο δικο σου blogaki να δω και τον δικο σου αγγελο!!!

φιλακια νεραιδενια!!!

Μαριλένα είπε...

Πολύ ωραίες φώτο, εγω τον ήξερα τον Τεό κι ήξερα ότι είναι πολύ πολύ όμορφος. Βέβαια κόυκλος είναι κι ο Θανάσης, οπότε είναι η συνταγή των gasbirdαίων που πετυχαίνει :-). Καλό μήνα!

The Gasbird Familly είπε...

Καλέ, μη χειρότερα!!!Τι πάθατε όλοι με το παιδί!Καλός είναι,δε λέω αλλά μη τρελαθούμε κιόλας.Κινούμαστε στο μέσο όρο οικογενειακώς!
Μιραντα ,το παιδί το μαζέψαμε κάποια στιγμή γιατί μετά τη Μάγια ήρθε ο Βίλυ και όλο το μελίσσι της γειτονιάς!Εγώ είμαι αλλεργική φουλ στο τσίμπημα μέλισσας κι έτσι προληπτικά τον μάζεψα.Αυτές οι άτιμες όμως έμειναν μέχρι που σουρούπωσε και περίμεναν τον αλήτη που τις ξεσήκωσε.
Επίσης να είσαι σίγουρη πως την επόμενη φορά που θα δω μία γα'ι'δουρομέλισσα να παίζει με τον Τεό θα ρωτήσω :είστε ο ψιν της συκός?Πολύ ωραία ,μπορείτε να συνεχίσετε το παιχνίδι!

Maria είπε...

θα τα ματιαξετε τα τεκνα μου φαινεται

The Gasbird Familly είπε...

Αμ αυτό πού το πας?!Φτου , φτου σκόρδα!

ΝΑΪΑΔΑ είπε...

α εγω εφτυσα απο την αρχη να εξηγουμεθα...!!!

και σαν νεραιδα που ειμαι δεν ματιαζω!!!

α!