Τετάρτη 1 Απριλίου 2009

2 Απριλίου ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΥΤΙΣΜΟ


Θοδωρή μας,

Σήμερα είναι η μέρα σου! Γιορτάζεις και μαζί σου γιορτάζουν ένα εκατομμύριο άνθρωποι στην Ευρώπη , ενάμισι εκατομμύριο άνθρωποι στις ΗΠΑ και άγνωστος αριθμός στα υπόλοιπα μέρη του κόσμου. Μετά από πολλές δεκαετίες αγώνα και προσπαθειών κάποιων σαν εσένα και των γονιών τους , οι " σπουδαίοι " αυτής της γης σας χάρισαν μία μέρα! Μία μέρα που επιτρέπεται να μιλάμε για τον αυτισμό , να δηλώνουμε τη συμπαράσταση και την κατανόησή μας , να δίνουμε βαρυσήμαντες υποσχέσεις για το μέλλον σας χωρίς φόβο και πάθος.
Όλα αυτά για μια μέρα! Οι υπόλοιπες θα κυλήσουν όπως και οι προηγούμενες , μέσα στο άγχος , την ανασφάλεια , τις φοβίες , τα ταμπού.
Εμείς το μόνο που μπορούμε να σου προσφέρουμε αυτή τη σημαντική για σένα ημέρα είναι την πίστη μας στη δύναμη που κρύβεις μέσα σου , τη συμπαράστασή μας στον αγώνα που δίνεις καθημερινά να καταλάβεις τον κόσμο γύρω σου και να επικοινωνήσεις μαζί του και φυσικά την αμέριστη , ασύλληπτη αγάπη μας για σένα , τον Θοδωρή μας , όπως ακριβώς είσαι με τα χαριτωμένα και τα ζόρικα , τα γέλια και τα κλάματα , τα πάνω και τα κάτω σου.
Κι αν οι "σημαντικοί " της γης σου χάρισαν μία μέρα , εμείς οι ασήμαντοι σου υποσχόμαστε να τις κάνουμε 365 μέρες ! Να μπορείς να υπάρχεις και να λειτουργείς ισάξια , με τη διαφορετικότητά σου , στην κοινωνία χωρίς πίεση και απόρριψη από κανέναν.


Σε φιλούμε γλυκά


Μπαμπάς , Μαμά , Θανάσης

2 σχόλια:

ΝΑΪΑΔΑ είπε...

μαμα,μπαμπα και θαναση,

ο θοδωρης ειναι τοσο τυχερος που εχει εσας για οικογενεια...
γιατι ακριβως φροντιζετε να εχει 365 μερες δικιες του και οχι μονο μια...
για τον αγωνα που δινετε καθημερινα...για την αγαπη που πρσφερετε απλοχερα και διχως ορια...

εμεις οι απεξω μπορει να τα ξερουμε λιγο μα τα καταλαβαινουμε πολυ...

και σας καταλαβαινουμε πολυ και σας αγαπαμε αλλο τοσο πιο πολυ γιατι βλεπουμε ολο αυτο που κανετε και γιατι τα συγχαρητηρια και τα μπραβο που λεμε μπορει να μην βοηθανε πουθενα αλλα ελπιζουμε να ξερετε πως ειμαστε διπλα σας και πως ισως μια μερα να καταφερουμε να ξερουμε τοσα οσα χρειαζεται για να βοηθαμε και να μαθαινουμε παιδια αγγελους σαν τον θοδωρη...

-θοδωρη φιλακι...;
-ναι...
-θοδωρη να σου δωσω ενα ακομα φιλακι...;
-ναι...
-θοδωρη αγκαλιτσα...;
-δεν θελωωωωωωωωω

που θα μου παει θα τον ζουπηξω!

πολλα πολλα πολλα φιλακια!
μας λειψατε ηδη πολυ!!!

The Gasbird Familly είπε...

Συμπεθερούλα,ευχαριστούμε!Και να ξέρεις ότι φίλοι εκτός θέματος , βοηθάτε πιο πολύ απ'όσο φαντάζεσαι!Φιλιά πολλά!