Τετάρτη 14 Ιανουαρίου 2009

Ετσι για αλλαγή
















Θέλουμε αρχικά να ευχαριστήσουμε όλους και όλες που πήραν τηλέφωνο ,έστειλαν μέιλ ή SMS.Είμαστε καλά και πάμε για καλύτερα(το λέμε για να το εμπεδώσουμε).






Για να ξεφύγουμε λοιπόν απο τα προηγούμενα "βαριά κι ασήκωτα" γραφόμενα,ας πάμε στην εποχή π.τ.(προ τροχαίου ντε!)."Περάσαμε ωραία με 'κείνη την παρέα"διότι ήμασταν τρεις οικογένειες που είχαμε κλείσει έναν ξενώνα μόνο για μας(!)οπότε κάναμε ό,τι θέλαμε ,όσο θέλαμε,όταν θέλαμε και το σημαντικότερο ,τα πιτσιρίκια έπαιξαν,φώναξαν ,τσίριξαν χωρίς τα γνωστά "σσσς ,ησυχία ,ενοχλείτε ,μη τρέχετε ,μη αυτό ,μη το άλλο..".Χιόνι πολύ αλλά δρόμοι ανοιχτοί ,έτσι κάναμε διαδρομές καθημερινά σε διάφορα μέρη του νομού Ευρυτανίας αποφεύγοντας οικειοθελώς τα πολυσύχναστα και πολύβουα μέρη τύπου"Αράχωβας". Κινηθήκαμε σε ήσυχα σημεία όπου έπαιξαν χιονοπόλεμο τα παιδιά(και οι μεγάλοι βεβαίως βεβαίως )και φάγαμε (πολύ όμως!) αγριογούρουνο , ντόπια λουκάνικα (αλλαντικά Στρεμμένου-δεν υπάρχουν καλύτερα!)με συνοδεία τσίπουρου!









Για το τέλος,προσκύνημα στην Παναγία την Προυσσιώτισσα(λες να έκανε το θαύμα της?)αλλά και στην αρματωσιά του Καρα'ι'σκάκη που την είχε προστάτιδα και της την είχε τάξει.







Ο Τεό ήταν πολύ καλός αν λάβεις υπ'όψιν ότι λειτουργούσε χωρίς πρόγραμμα.Διαμορφώσαμε ένα στάνταρ καθημερινό (βόλτα με το αυτοκίνητο , χιονοπόλεμος ,ταβέρνα , επιστροφή ) κι έτσι γλιτώσαμε αρκετή γκρίνια.
Αυτάααα!Νά'μαστε καλά να ξαναπάμε(το χρωστάμε στην Προυσσιώτισσα!)


ΥΓ. Μαζεύουμε υπογραφές τώρα!!!

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πάντα τέτοια. Σας εύχομαι καλή χρονιά!

Μαριλένα είπε...

Ωραίες φώτο κ χρειάζονταν μετά το προηγούμενο ποστ!

Σοφία είπε...

Τέλειες φωτογραφίες, τέλειες περιγραφές! Πάντα τέτοια :-)

ο δυσλεξικός δάσκαλος είπε...

Aπ' ότι φαίνεται τα περάσατε πολύ ωραία! Να 'στε καλα να ξαναπάτε!!!

The Gasbird Familly είπε...

Και σε άλλα με υγεία! Ευχαριστούμε δια τας ευχάς!Οι φωτό λίγες διότι έπαθε ένα μικρό στραπάτσο η μηχανή(την είχα στα πόδια μου τη μοιραία στιγμή)αλλά σώσαμε κάποιες.
Βρε Σοφία μιλάς κι εσύ που είσαι επαγγελματίας του είδους!Δεν υπάρχει σύγκριση!
Δάσκαλε ,περιμένουμε νέα γκατζετάκια!!!