Τετάρτη 31 Δεκεμβρίου 2008

...και τα σκ...ά ,πίσω μας!!!!


Η έκφραση,ολίγον..βωμολοχική,είναι συνηθισμένη στα νησιά.Το νόημα ,προφανές:όσα δυσάρεστα,στενάχωρα κι αποδοκιμαστέα να ξεπεραστούν και να μην ξαναβρεθούν στο δρόμο μας.


Τα μηνύματα για τη νέα χρονιά δεν είναι και τα καλύτερα.Ενα πολύ άσχημο 2008 (ειδικά στο φινάλε)οδηγεί σ'ένα αβέβαιο και με δυσάρεστες προοπτικές,2009.Θεωρώ τον εαυτό μου αισιόδοξο άνθρωπο -φύση και θέση-αλλά για πρώτη φορά είμαι πολύ "μουδιασμένη"για να μην πω φοβισμένη,μπροστά σ'αυτά που έρχονται με το νέο χρόνο.Θα ήθελα να ευχηθώ τα γνωστά ,συνηθισμένα(υγεία ,ευτυχία ,αγάπη ,προκοπή ,ομόνοια κλπ.κλπ.)όμως αυτό που βγαίνει αυθόρμητα είναι :και μη χειρότερα!




ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΚ....Α , ΠΙΣΩ ΜΑΣ!!!






Υ.Γ. Η οικογένεια θα εκδράμει εις τα Ευρυτανικά χώματα(τόπος καταγωγής του Κίτσου)οπότε θα επιστρέψουμε με πλούσιο φωτογραφικό υλικό!

5 σχόλια:

Αννα είπε...

Όσα χωρούνε στ’ όνειρο
κι ό,τι ο νους σου βάνει,
ο νέος χρόνος πού ‘ρχεται
χαρές να σου τις κάνει

Λύρες, λαγούτα, μπαλωτιές,
Πρωτοχρονιά στην Κρήτη,
Χαρά-ευτυχία, δύναμη
Και στο δικό σας σπίτι

Ανώνυμος είπε...

Η πιο σκοτεινή ώρα είναι πριν την αυγή (όχι τη Χρυσή ελπίζουμε). Εύχομαι τα καλυτερα να είναι στο δρόμο και να έρχονται, σε κοινωνικό και σε προσωπικό επίπεδο..
Φιλάκια,
η Ανεπαρκής

Σοφία είπε...

Ελπίζω η ευχή σου να είναι προφητική! Καλή χρονιά!

athanasia είπε...

Καλή χρονιά και τα καλύτερα να έρχονται. :)

The Gasbird Familly είπε...

*Αγαπητές κόρες!
Τα καλύτερα έρχονται για εσάς(και το ευχόμαστε ολόψυχα)για πολλούς άλλους ίσως αλλά όχι για εμάς!Ευελπιστούμε σε πρώτη φάση για τα μη χειρότερα!
(Μη με παρεξηγείτε,δεν είμαι πολύ καλά.)