Τετάρτη 22 Ιουλίου 2009

ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΤΕΛΟΣ ! ....ΠΑΜΕ ΔΙΑΚΟΠΕΣ!





Ακούγεται οξύμωρο αλλά έτσι είναι!Οι διακοπές μας ως ζεύγος φθάνουν στο τέλος για φέτος. Δεν έχω παράπονο ... Και μόνο που δεν είχα την έννοια φαγητού , ρούχων , συμμαζέματος και τρεχάματος από δω κι από κει για ν' απασχοληθούν τα παιδιά , μου φτάνει!!! Βγήκαμε λίγο σαν ζευγάρι , χωρίς παιδιά , χωρίς άγχος να γυρίσουμε νωρίς , χωρίς πολύ πρωινό εγερτήριο ,με αυθόρμητα σχέδια της στιγμής , ΧΩΡΊΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΒΡΕ ΑΔΕΡΦΈ !!!
Σκεφτόμουν ότι παραέχουμε κάνει τη ζωή μας αυτιστική για να διευκολύνουμε το παιδί μας κι έχουμε καταπιέσει σε αφύσικο βαθμό τον δικό μας νευροτυπικό τρόπο σκέψης και ζωής χωρίς μάλιστα να το καταλάβουμε. Βρεθήκαμε σε πολύβουα μέρη με κόσμο , μουσική δυνατή , κάπνα , φασαρία , στρίμωγμα και ξέρω ότι ο Θοδωρής δε θα μπορέσει να σταθεί ποτέ σε ένα τέτοιο μέρος , δε θα το αντέξει. Και δυστυχώς στις μεγαλουπόλεις που ζούμε , αυτός ο πανικός υπάρχει γι αυτό και το παιδάκι έχει βρει την υγειά του στο νησί με την ηρεμία , την ησυχία και τις βόλτες στη θάλασσα.


Το πλοίο σαλπάρει και για μας το Σάββατο. Μας λείψανε οι φωνούλες και οι φατσούλες τους! Άσε που θα τα δούμε και δε θα τα αναγνωρίζουμε. Ξεκινούν λοιπόν οι οικογενειακές διακοπές μέχρι 20 Αυγούστου που ο Τεουλίνος ξεκινάει , αργά και χαλαρά , να μπαίνει σε ΠΡΌΓΡΑΜΜΑ !Μέχρι τότε όμως έχουμε καιρό .
Καλή ξεκούραση και καλές διακοπές σε όλους !Καλή επάνοδο και καλή αντάμωση στους δρόμους της μπλογκόσφαιρας !

Λίγη Άνδρος ... για να μπαίνουμε στο πνεύμα !


7 σχόλια:

mamma είπε...

Καλά να περάσετε στις διακοπές. Φιλιά στα μουτράκια τους.
:)

Μαριλένα είπε...

Καλά να περάσετε, καλή ξεκούραση!

MiKy είπε...

Να περάσετε πολυ πολυ ωραία!
Καλές διακοπές !

athanasia είπε...

Kαλές διακοπές από τις διακοπές -να περάσετε καλά :)

The Gasbird Familly είπε...

Κόρες , ευχαριστούμε κι ανταποδίδουμε.Καλές διακοπές σε ούλες!!!

Σοφία είπε...

Καλές διακοπές με πολλή ξεκούραση και πολλά μπάνια!

Ανώνυμος είπε...

Εμένα μ΄αρέσει η φωτό.. "αχά...αυτό το πλεούμενο ήρθε με 7΄και 54΄΄ καθυστέρηση. Θα το καταχωρήσω στο λαπτοπ μου" (που το έχω within an arm's reach)
xxx
Ανεπαρκής