Τρίτη 3 Μαρτίου 2009

Ιστορίες Ασφαλιστικής Τρέλλας!!!

Λαμβάνω τηλεφώνημα από υποψήφιο πελάτη ,(και λέω λαμβάνω και όχι κάνω εγώ τηλεφώνημα, έχει σημασία), ο οποίος ενδιαφέρεται σφόδρα να ασφαλίσει την υγεία του μόλις 2 ετών βλασταριού του. Προετοιμάζομαι λοιπόν , ντύνομαι συγυρίζομαι παίρνω και τα δέοντα (προγράμματα , λαμπιτόπια κλπ) και πάω στο ραντεβού.
Επί περίπου μία ώρα , παρουσιάζω όλα τα δυνατά προγράμματα και για όλα τα βαλάντια. Απαντάω σε άπειρες ερωτήσεις και αμφιβολίες ( αυτή άλλωστε είναι η δουλειά μου) και πλέον ανέμενα το ναι ή το όχι.
Και ως δια μαγείας λαμβάνω την αρνητική απάντηση. Δεν με πείραξε η αρνητική απάντηση (δικαίωμα του καθενός είναι να αποφασίσει πως και πόσο κοστολογεί την υγεία του), έχω λάβει κι άλλες. Αυτό που με εξέπληξε ήταν η "αποστομωτική" μέχρι βλακείας απάντηση του πατρός ο οποίος , επαναλαμβάνω , μου τηλεφώνησε ο ίδιος να συναντηθούμε!!!
"Θα μάθω το παιδί μου να μην χτυπάει και να μην αρρωσταίνει!!!"
Ομολογώ πως μου πήρε κάποια δευτερόλεπτα μέχρι να συνειδητοποιήσω οτι μιλούσε σοβαρά και δεν αστειευόταν.
Η αντίδρασή μου , πάντα ψύχραιμη και ευγενική , πλην όμως με ψυχρό και φονικό βλέμμα ήταν να πάρω μια σελίδα Α4 και να γράψω επάνω:
"Ο υπογράφων Τάδε Ταδόπουλος (πατήρ) δηλώνω υπεύθυνα πως θα μάθω το υιό μου Φούφουτο Ταδόπουλο , ετών 2,να μην χτυπάει και να μην αρρωσταίνει μέχρι την ηλικία των 5 ετών.
Και από την άλλη εγώ ο Χρήστος Κωνσταντόπουλος ασφαλιστικός σύμβουλος, δηλώνω υπεύθυνα πως αν συμβούν τα παραπάνω, δεσμεύομαι να ασφαλίσω την υγεία του Φούφουτου Ταδόπουλου από την ηλικία των 5 ετών και ισοβίως με δικά μου έξοδα χωρίς καμία συμμετοχή των γονέων."

Εβαλα τα ονόματά μας , υπέγραψα κάτω από το δικό μου και του λέω υπέγραψε, δεν έχεις κάτι να χάσεις.
Το resume(chic!!!) ειναι πως φυσικα και ΔΕΝ υπέγραψε καληνυχτιστήκαμε και δεν υπάρχει περίπτωση ποτέ να πάω να ασφαλίσω αυτόν τον άνθρωπο.Δέχομαι την οποιαδήποτε δικαιολογία, ακόμα και το ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΝΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΩ, αλλά όχι τέτοια λαλακία.
Αυτά από τον μπαμπά Gasbird , που είπε να δηλώσει και αυτός παρών μετά από πολύ καιρό. Καλό σας Βράδυ!!!

2 σχόλια:

mamma είπε...

Γουάντερφουλ, που λένε και οι σύμμαχοι.

Ανώνυμος είπε...

Καλημέρα σε όλη την οικογένεια.
Παραθέτω ανάλογα ανόητα που έχω ακούσει εγώ όταν βρεθήκαμε κάποτε στο νοσοκομείο με τον αυτιστικό γιό μου που κατάπιε τη μύτη του θερμόμετρου.
1. Έπρεπε από μικρό να του μάθεις να μην καταπίνει πράγματα.
2. Έπρεπε να κάνεις αμνιοπαρακέντηση όταν ήσουν έγκυος; Τώρα θα είχες αποφύγει να βασανίζεται το παιδί σου για όλη του τη ζωή.
Συμπέρασμα: Η βλακεία είναι πράγματι άπειρη όπως είπε & ο Αϊνστάιν
Χριστίνα